Goedegebure Notaris

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 mediators in Kampen en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
IJsseldijk 1
8266AD Kampen
Overijssel
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.notarisgoedegebure.nl

Wat wij doen:
In onze advisering betrekken wij alle aspecten die voor u van belang (kunnen) zijn. Vaak leidt ons advies tot een akte. Dit kan bijvoorbeeld de oprichtingsakte van uw B.V. zijn, of het firmacontract van uw personenvennootschap of wijziging van uw testament of huwelijksvoorwaarden. Voor ons is de akte echter nooit het doel, maar steeds het middel. Wij passen deze binnen de kaders van de wet volledig aan naar uw wensen.

Wij realiseren ons dat u prijs stelt op een vlotte afwikkeling van zaken, zonder dat er concessies gedaan hoeven te worden aan de kwaliteit van het werk. Korte lijnen, vaste contactpersonen en heldere en duidelijke afspraken over wanneer u wat van ons mag verwachten zijn daarom bij ons vanzelfsprekend.

Wij maken geen deel uit van een samenwerkingsverband met andere beroepsgroepen zoals advocaten, fiscalisten en/of accountants. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat wij u niet onnodig assistentie van andere adviseurs zullen aanbevelen. Indien wenselijk werken wij natuurlijk samen met (uw) andere adviseur(s). En mocht u die niet hebben, dan stellen wij u ons uitgebreide netwerk van hoogwaardige adviseurs graag ter beschikking.

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over onze dienstverlening én over het tarief dat wij u in rekening brengen. Als u daar prijs op stelt, ontvangt u van tevoren een duidelijke kostenopgave. Ook hier geldt: duidelijkheid voor alles.Service:
Online offerte aan te vragen

Notariële aktes:
Aandelenoverdracht, Appartementsrechten / splitsingsakte, Bedrijfsopvolging / bedrijfsovername, Besloten vennootschap, Echtscheiding / convenant, Erfrechtakte (verdeling erfenis), Gezag en voogdij, Huwelijksvoorwaarden, Hypotheekakte, Naamloze vennootschap, Onroerend goed overdracht, Partnerschapsvoorwaarden, Samenlevingsovereenkomst / -contract, Schenking, Stichtingen en verenigingen, Testament

Specialisatie:
Agrarische praktijk, Estate planning (nalatenschap), Familiepraktijk / familierecht, Ondernemingspraktijk / ondernemingsrecht, Onroerendgoedpraktijk / onroerendgoedrecht

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Soort notaris:
Onafhankelijke notaris

Werkgebieden:
Ondernemingsrecht (rechtspersonen), Onroerendgoedrecht, Personen- en familierecht