Notariskantoor Suwijn Notarissen 074-2911222: kosten & prijzen mediator online voor echtscheiding.

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 mediators in Hengelo en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Beursstraat 1
7551HP Hengelo ov
Overijssel
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.suwijn.nl

Wat wij doen:
Alle deskundigheid op één adres. Dat is Suwijn Notarissen. Een kantoor dat advies geeft op de vakgebieden Familierecht, Wonen & Vastgoed en Ondernemingsrecht. Waar u kunt rekenen op medewerkers die zakelijk en direct zijn en die waarde hechten aan een goede relatie.

Het familie(vermogens)recht is volop in beweging. Dat vereist deskundigheid en de bereidheid om de ontwikkelingen op de voet te volgen. Bij Suwijn Notarissen is die bereidheid met een deskundig team medewerkers volop aanwezig. Wij begeleiden u in juridisch opzicht bij belangrijke momenten in uw leven zoals samenwonen, trouwen, ouderschap en overlijden. Ofwel 'van de wieg tot het graf.

Wonen & Vastgoed vormt een aparte sectie binnen Suwijn Notarissen. Vanwege de specifieke kennis, hebben wij gekozen voor een opsplitsing van deze sectie in 'Huis & Hypotheek' en 'Commerciëel Vastgoed & Nieuwbouw'. U kunt dus bij ons terecht voor zowel een particulier als een zakelijk advies.

De juristen én medewerkers van onze sectie ondernemingsrecht zijn specialisten op hun vakgebied. Zij zijn volledig op de hoogte van de ontwikkelingen in de wetgeving voor ondernemingen. Daardoor kunnen zij direct de vertaling maken naar uw praktijk. Wij adviseren u en uw cliënten met plezier over de mogelijkheden en risico's die uw pad als ondernemer kruisen.Openingstijden:
Maandag : 08:30 - 17:00
Dinsdag : 08:30 - 17:00
Woensdag : 08:30 - 17:00
Donderdag : 08:30 - 20:30
Vrijdag : 08:30 - 17:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : gesloten
Nieuwjaarsdag : gesloten
1e Paasdag : gesloten
2e Paasdag : gesloten
Koningsdag : gesloten
Hemelvaartsdag : gesloten
1e Pinksterdag : gesloten
2e Pinksterdag : gesloten
Sinterklaas : 08:30 - 15:00
1e Kerstdag : gesloten
2e Kerstdag : gesloten
Oudjaarsdag : 08:30 - 12:00 Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Specialisatie:
Estate planning (nalatenschap), Familiepraktijk / familierecht, familierecht, Huwelijksvoorwaarden, Mediation / scheidingsbemiddeling, Ondernemingspraktijk / ondernemingsrecht, ondernemingsrecht, Ondernemingsrecht (rechtspersonen), Onroerendgoedpraktijk / onroerendgoedrecht, Onroerendgoedrecht, Personen- en familierecht, Registergoedpraktijk, Schenking, Testament, wonen & vastgoed

Soort notaris:
Onafhankelijke notaris

Betalingsmogelijkheden:
Pin, Bank / giro overschrijving, Incasso, Vooruit betalen