Selecteer provincie

Vlug Huisman Maarsingh Strafpleiters 0570-600301: kosten & prijzen mediator online voor echtscheiding.

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 mediators in Deventer en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Sluisstraat 8
7411EG Deventer
Overijssel
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.vrijpleiters.nl

Wat wij doen:
Vlug Huisman Maarsingh Strafpleiters is een advocatenkantoor met uitsluitend strafrechtadvocaten. Wij nemen alleen strafzaken en geen andere zaken in behandeling. Voor andere zaken (zoals echtscheidingen, arbeidsrechtelijke kwesties, fiscale of bestuursrechtelijke zaken, etc.) kunnen wij u doorgaans wél doorverwijzen naar terzake deskundigen.

Ons kantoor is gevestigd in een voormalig pakhuis aan de rand van het stadscentrum van Deventer. In de omgeving van ons kantoor is ruime parkeergelegenheid aanwezig. Wij staan cliënten bij in heel Nederland. Indien daar aanleiding voor bestaat, voeren wij besprekingen op locatie.

Voor nadere informatie over de wijze waarop wij u mogelijk bij zouden kunnen staan, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Specialisten
Wij garanderen dat uw strafzaak met de vereiste deskundigheid wordt behandeld. Dit geldt niet alleen voor gewone strafzaken, maar ook voor zaken die een zeer vergaande deskundigheid vereisen. Daarbij is te denken aan zaken op het gebied van economisch strafrecht, milieustrafrecht, cassatiezaken (dit zijn zaken die bij de Hoge Raad aanhangig zijn), internationaal strafrecht, terrorismezaken, enzovoort. Op al deze terreinen beschikken wij over de nodige kennis en ervaring.

Overigens mag niet vergeten worden dat het strafrecht zich zeer snel ontwikkelt. Wetten, richtlijnen, rechtspraak: wekelijks zo niet dagelijks doen zich relevante ontwikkelingen voor. Ook in op het oog eenvoudige of kleine zaken is het daarom lonend om ons als specialist in strafzaken in te schakelen.

Buiten een bovengemiddelde kennis en ervaring is hét kenmerk van een specialist in onze optiek iemand die enthousiasme heeft voor zijn vak. Dit enthousiasme zult u bij ons ook terugvinden, ongeacht de omvang van de strafzaak. Een betere waarborg dat uw zaak door ons deskundig en met inzet behandeld wordt, kunnen wij niet geven.Service:
Alleen op afspraak, Spoedeisende zaken

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Procesrecht:
Cassatie

Strafrecht, tuchtrecht en vreemdelingenbewaring:
Financieel economisch strafrecht, Internationaal strafrecht, Jeugdstrafrecht, Milieustrafrecht, Strafrecht algemeen, Terrorisme

Belastingrecht:
Fiscaal strafrecht

Specialisatieverenigingen:
Nederlandse Vereniging van Strafrecht Advocaten (NVSA)

Aangesloten bij / Certificering:
Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten