Bascule

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 mediators in Veghel en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Hoogstraat 8
5462CX Veghel
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Navigeer naar
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Mensen zijn verschillend. Het is belangrijk om die verschillen tot hun recht te laten komen. Door samenwerking van verschillende mensen kan de kwaliteit worden vergroot.
Maar samenwerking kenmerkt zich ook door tegengestelde belangen. Naast het algemene belang dat een samenwerking beoogt, heeft elk van de samenwerkende partners zijn of haar eigen belangen. Ieder stelt zijn eigen doelen op het gebied van kwaliteit, beloning, carrière, persoonlijke ontwikkeling of vrije tijd. Die doelen kunnen gaan conflicteren met de belangen van een ander of het algemene belang. Klant- en andere relaties of arbeidsverhoudingen kunnen daardoor vrijwel ongemerkt veranderen en verslechteren.
Elke organisatie is aan doorlopende veranderingen onderhevig. Snelle groei, nieuwe medewerkers, wisselingen binnen de directie, nieuwe doelstellingen en strategieën, of economische en ecologische ontwikkelingen. De balans binnen een organisatie kan daardoor snel verstoord raken. Bascule helpt u nieuw evenwicht te vinden. Daarmee biedt u veranderingen het hoofd en kunt u uw strategie gericht afstemmen op de toekomst.
Het gaat in samenwerkingsvormen altijd om mensen. Niet zozeer om de procedure, de structuur of de methode die organisaties hanteren. Relaties tussen partijen, waarin ieder zijn verantwoordelijkheden krijgt en neemt, vormen de basis voor een gezonde bedrijfsbalans. Het onderhouden van relaties vraagt om een voortdurende aandacht voor de afstemming tussen verwachtingen en prestaties. De kunst van het balanceren!
Bascule biedt u drie kernactiviteiten waarmee u het evenwicht binnen uw organisatie kunt herstellen en behouden:
Mediation Veghel; Mediation Uden; Mediation Oss; Mediation lost conflicten op en
Conflictcoaching en conflictadvies
Interim-management

U loopt vast in uw werk, Service:
Gratis kennismakingsgesprek

Toegankelijkheid:
Begane grond, Gehandicaptenparkeerplaats, Rolstoeltoilet, Toegankelijk voor rolstoelen

Diensten:
Advies, Communicatie, Intakegesprek

Soort aanbieder:
Advocaat, Mediator

Specialisme:
Arbeidsconflict, Bedrijven, Conflictbemiddeling, Conflictcoaching en -advies, Conflictmanagement, Echtscheidingsbemiddeling, Gemeenten, overheden, Interim-management, Leiderschapsontwikkeling, Mediation, Mediation opleiding, Particulieren

Aangesloten bij / Certificering:
Nederlands Mediation Instituut (NMI)