Selecteer provincie

Advocaat & Echtscheidingsadvocatuur Kocken & Van IJzendoorn

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 mediators in Mook en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Rijksweg 26
6585AG Mook
Limburg
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
De advocaten van Kocken & Van IJzendoorn echtscheidingsadvocatuur zijn gespecialiseerd in echtscheidingsvraagstukken. Zij regelen juridisch het beëindigen van een huwelijk, een geregistreerd partnerschap en relatie na samenwonen. Ook zaken die tot het na-huwelijk horen worden door hen geregeld, zoals wijziging alimentatie of waar verblijven de kinderen. Naast de juridische bijstand gericht op uw persoonlijke belangen bij een scheiding kunt u er ook kiezen voor scheidingsbemiddeling in de vorm van mediation. Mevrouw Mr. A.A.M. van IJzendoorn is advocaat en VFAS scheidingsbemiddelaar. Zij is lid van de Vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators,

Voor een echtscheiding kunt u ieder een eigen advocaat uw belangen laten behartigen. Vaak is het zinvoller om hiervoor gezamenlijk één advocaat als bemiddelaar in te schakelen. Door een advocaat-mediator in te schakelen waarborgt u vertrouwen en deskundigheid waarop u kunt terugvallen. Dit werkt efficiënt, bespaart kosten en de procedure wordt sneller afgerond. Echtscheidingsbemiddeling of echtscheidingsmediation wordt uitsluitend vakkundig gedaan door advocaten die daarvoor zijn opgeleid. Door met een advocaat-mediator in zee te gaan kiest u voor zekerheid,

Als mediation niet mogelijk is dan kunt u een beroep doen op een gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat. Alle echtscheidingsprocedures worden kritisch en met oog voor uw belangen uitgevoerd. Daarbij komen zaken aan de orde als kinderalimentatie, partneralimentatie, omgangsregeling, co-ouderschap, hoofdverblijf kinderen, zorgregeling, contactregeling, boedelscheiding, huwelijksvoorwaarden, gemeenschap van goederen, schenking en erfenis.

Met 25 jaar ervaring en kennis van zaken kunt u erop rekenen dat met de grootst mogelijke toekomstige zekerheid voor u wordt gewerkt.

Kocken & Van IJzendoorn zijn gespecialiseerde echtscheidingsadvocaten. Zij houden kantoor in Uden en in Mook bij Nijmegen en werken zowel nationaal als internationaal.Specialisme:
Adoptie, Alimentatie, Boedelscheiding, Echtscheidingsbemiddeling, Erfrecht, Partneralimentatie

Diensten:
Mediation, Ouderschapsplan

Aangesloten bij / Certificering:
Vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators