Selecteer provincie

Woldendorp Administratiekantoor BV

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 mediators in Bedum en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Verbindingsweg 37
9781DA Bedum
Groningen
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Complete fiscale administratie
voor een vaste lage prijs !

Wat wij doen:
Wij bieden u een betaalbare prijs, hoge kwaliteit en kennis van de sector.

Als administratiekantoor beperken wij ons niet alleen tot het samenstellen van uw jaarrekeningen, maar wij voorzien u ook van alle bijbehorende bedrijfsmatige en fiscale adviezen.

Wij willen fungeren als uw eerste aanspreekpunt bij alle vragen en problemen waar u in uw bedrijf tegen aan loopt. Dit houdt ook in dat wij uw partner zijn bij bijvoorbeeld een bedrijfsovername of bij het opstarten van uw bedrijf.

Kennis van de branche
Ons kantoor is gespecialiseerd in de agrarische sector en in het midden-en kleinbedrijf. Door de diverse specialismen van onze medewerkers kunnen wij u vakkundig adviseren en tevens efficiënt werken.

Deskundig
Dankzij onze certificering bij het RB (Register Belastingadviseurs) en bij de NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen) heeft u als klant de zekerheid dat de kennis van uw belastingadviseur up-to-date is en dat zijn of haar adviezen gebaseerd zijn op de meest recente ontwikkelingen op fiscaal gebied. Hierbij wordt een deskundige beroepsuitoefening bevorderd.

Tevens beschikken wij dankzij onze certificering over de specialistische kennis van accountants, juristen en fiscalisten.

Korte lijnen
Als relatief klein kantoor kenmerken wij ons door een persoonlijke benadering en korte lijnen. Iedere adviseur heeft zijn of haar eigen klantenkring, waardoor u als klant persoonlijk wordt benaderd door iemand die op de hoogte is van uw specifieke situatie. Daarnaast kunt u dankzij de transparantie binnen ons kantoor, bij afwezigheid van uw adviseur, met al uw lopende vragen bij de andere medewerkers terecht. Hierdoor krijgt u op bijna al uw vragen direct een antwoord.

Vaste prijzen
Wij werken met vaste prijzen. Aan de hand van uw bedrijfssituatie maken wij vooraf met u een prijsafspraak. U weet van te voren wat u gaat betalen, dus u krijgt van ons nooit onverwacht hoge nota's.

Scherpe tarieven
Door een efficiënte en effectieve werkwijze hanteren wij scherpe tarieven.

Dat we voordelig zijn, blijkt uit het feit dat ons standaardpakket u per jaar slechts € 1.450,- kost. Hiervoor stellen wij uw jaarrekening op, bespreken wij deze samen met u en doen wij vervolgens de aangifte inkomstenbelasting. Ook voor extra's zoals de BTW- en loonbelastingaangifte hanteren wij lage tarieven.Diensten voor particulieren:
Aangifte inkomstenbelasting, Particuliere administratie verzorgen

Diensten voor bedrijven:
Advieswerkzaamheden, Begeleiding bij aanvraag subsidie, Begeleiding bij bedrijfsoverdracht, Begeleiding bij opstellen ondernemingsplan, Belastingadvies, Financiële administratie, Fiscale aangiftes, Inkomstenbelasting verzorgen, Jaarrekening opstellen

Doelgroep:
Bedrijven, MKB, Particulieren

Aangesloten bij / Certificering:
RB, NOAB