Bout Drs G Mediation/Echtscheiding 0341-254713: kosten & prijzen mediator online voor echtscheiding.

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 mediators in Nunspeet en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Voskuilhoek 8
8071ER Nunspeet
Gelderland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


mobiele telefoon : 06-49925428

Wat wij doen:
drs. Bert Bout is een ervaren familiemediator die jaarlijks vele tientallen echtscheidingen begeleidt inclusief de aanvraag bij de rechtbank. Zijn focus is gericht op (herstel van) de communicatie omdat dat van belang is voor het succesvol verlopen van de mediation en de eventuele toekomstige relatie als er sprake is van gemeenschappelijke kinderen.

Mediation is het gezamenlijk oplossen van een geschil, onder begeleiding van een neutrale, vakbekwame conflictbemiddelaar, de mediator. Vrijwel ieder geschil kent een oplossing, die aanvaardbaar is voor beide partijen, maar vaak zien partijen de oplossing niet doordat zij in het conflict verwikkeld zijn. De mediator helpt hen die oplossing te vinden. Als de mediation is geslaagd, legt de mediator de gemaakte afspraken vast in een zogenaamde vaststellingsovereenkomst, daarmee is de mediation afgerond. Vrijwilligheid en vertrouwelijkheid zijn basiselementen in mediation.

In zijn praktijk krijgt Bert Bout regelmatig cliënten via de rechtbank doorverwezen, die al jaren lang met elkaar strijd voeren. Meestal is dat het gevolg van een echtscheiding, waarin onvoldoende aandacht is gegeven aan het uitpraten van zaken die over en weer dwars zitten. En waar partijen ieder via hun eigen advocaat vooral bezig zijn geweest om hun 'eigen gelijk' te halen. Dat soort van echtscheidingen leiden tot vechtscheidingen. Er is bij vechtscheidingen alleen maar sprake van verliezers, vooral als er kinderen in het spel zijn. Ouders realiseren zich dan meestal niet wat voor gevolgen hun onderlinge strijd voor hun kinderen heeft. Kinderen zijn loyaal naar beide ouders toe en vinden het verschrikkelijk als hun ouders ruzie hebben, zeker als ze zich gedwongen voelen om partij te kiezen. Dat leidt voor kinderen tot emotionele schade. Ik spreek regelmatig met kinderen in dit soort situaties (vanaf 12-jarige leeftijd dienen kinderen namelijk betrokken te worden bij afspraken over de omgangsregeling) en kom dan veel pijn en verdriet tegen. Dat soort gevolgen kan voorkomen worden als partijen in mediation proberen om uit hun strijd te komen en in goede harmonie afspraken te maken.Openingstijden:
Maandag : 09:00 - 18:00 Telefonisch bereikbaar
Dinsdag : 09:00 - 18:00 Telefonisch bereikbaar
Woensdag : 09:00 - 18:00 Telefonisch bereikbaar
Donderdag : 09:00 - 18:00 Telefonisch bereikbaar
Vrijdag : 09:00 - 18:00 Telefonisch bereikbaar
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenSpecialisme:
Alimentatie, Arbeidsrecht, Bestuursrecht, Boedelscheiding, Echtscheidingsconvenant, Erfrecht, Huurrecht, Omgangsregeling, Partneralimentatie, Personen- en Familierecht, Sociaal Zekerheidsrecht

Diensten:
Bemiddelen, Echtscheidingsmediation, Intakegesprek, Mediation, Ouderschapsplan

Betalingsmogelijkheden:
Bank / giro overschrijving

Aangesloten bij / Certificering:
Mediatorsfederatie Nederland, ADR, Mediatorsfederatie Nederland