Selecteer provincie

Stolvoort accountant & belastingadviseur

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 mediators in Apeldoorn en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Jaromirgaarde 409
7329CR Apeldoorn
Gelderland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


mobiele telefoon : 06-22482333

Wat wij doen:
J.F.M. Stolvoort AA RB (Haarlem 1952) is een accountant en belastingadviseur en heeft een uitgebreide ervaring opgedaan in een middelgrote multidisciplinaire maatschap van accountants, belastingadviseurs en juristen. Hij was vanaf 1991 tot en met 2001 aan deze organisatie verbonden.

Ferry heeft als accountant zijn werkzaamheden verricht vooral voor "owners managed businesses", de MKB-praktijk. Naast de advisering op financieel vakgebied was hij een gesprekspartner op het gebied van marketing, automatisering en personeel.

Vanuit zijn ervaring als vennoot en bestuurder is Ferry bijzonder geïnteresseerd in de strategische vraagstukken van organisaties en ondernemingen. Ook hier zijn de uitgangspunten een goed rendement van de onderneming en de positie van de mensen die bij de onderneming betrokken zijn.

Kernkwaliteiten
Kernkwaliteiten zijn eigenschappen die tot de persoonlijkheid van iemand behoren, het kleurt de mens en maakt hem of haar uniek. Het zijn de specifieke kwaliteiten die bij je op komen als je aan iemand denkt. De, door klanten ervaren, kernkwaliteiten van Ferry Stolvoort zijn:

- betrokken
- eigenzinnig en innovatief
- integer en betrouwbaar
- nuchter
- strategisch denkerService:
Afspraak aan huis mogelijk, Geen voorrijkosten, Gratis kennismakingsgesprek, Gratis offerte

Specialismen:
Aandelenwaardering, Accountantsverslag / management letter opstellen, Administratieve dienstverlening, Adviseren bij aankoop / verkoop van onderneming, adviseur, Bedrijfsadvies, Bedrijfsopvolging, Bedrijfsoverdracht begeleiden, Begroting opstellen, Bezwaar en beroep, Dividendbelasting, Due Diligence (boekenonderzoek), Erfbelasting, Familiebedrijven en DGA-bedrijven begeleiden, Financiële verslaggeving, Gemeentelijke belastingen, Inkomstenbelasting, Interne controle, Jaarrekening, Liquidatie begeleiden, Loonbelasting, Omzetbelasting / BTW, Online boekhouding, Overname en fusie begeleiden, Risicoanalyse uitvoeren, Schenkbelasting, Startersbegeleiding, Successierecht, Vennootschapsbelasting, Waardering deelnemingen

Diensten:
Aangifte / belastingaangifte, Accountancy, Administratie, Begeleiding, Belastingadvies / fiscaal advies, Financiële planning, Online boekhouden

Doelgroep:
Bedrijven, MKB, Particulieren, Starters, Stichtingen en verenigingen, ZZP

Aangesloten bij / Certificering:
Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants, Register Belastingadviseurs