Arnold en Siedsma

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 mediators in Leeuwarden en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Willemskade 26
8911BB Leeuwarden
Friesland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.arnold-siedsma.nl

Wat wij doen:
Arnold + Siedsma is een adviesbureau op het gebied van de intellectuele eigendom. Arnold + Siedsma is zo breed dat het meer dan een merken- en octrooibureau alleen is. Wij beschermen naast octrooien en merken ook modellen, technieken, processen en nieuwe producten voor grote en kleine ondernemingen over de gehele wereld.

Misschien wilt u investeerders of producenten interesseren voor uw creatie, om het tot een commercieel succes te maken. Voordat u dat doet, is het van belang dat u uw vondst, uw intellectueel eigendom, goed beschermt tegen namaak door concurrenten. Dan plukt u straks ook zelf de financiële vruchten van al uw inspanningen.

Naast onze kantoren in Nederland en België heeft Arnold + Siedsma kantoren in Duitsland en Zwitserland zodat wij uw rechten ook tot ver buiten de grenzen van de Benelux kunnen beschermen.

Arnold + Siedsma heeft meer dan veertig technische en juridische specialisten in huis met kennis van de belangrijkste innovatieve sectoren, van biotechnologie en farmacie tot en met auteursrecht en software

Specialiteiten:
Advocaat Intellect. eigendom, Bescherming octrooien, Intellectueel eigendomsrecht, Juridische bescherming, Merken registratie/onderhoud, Merkstrategie en innovatie, Octrooien en patenten, Octrooi figuren en tekeningen, Registratie octrooien, Tekeningen- en modellenrecht