Selecteer provincie

Advocaat op Urk Withaar 0527-684501: kosten & prijzen mediator online voor echtscheiding.

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 mediators in Urk en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Wijk 4 43
8321GE Urk
Flevoland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0527-684501

fax : 0527-685505

Wat wij doen:
Op 1 november 2010 heeft mevrouw mr. L.F. (Lousan) Withaar-Weijns het advocatenkantoor Lenards op Urk overgenomen. Mr. Lenards heeft het advocatenkantoor in 1986 op de huidige locatie gevestigd. Vanaf maart 1990 heeft Lousan Withaar als advocaat werkzaamheden verricht bij Lenards en Ter Haar advocaten op de vestiging op Urk.

Mr. Withaar-Weijns heeft een algemene rechtspraktijk, gericht op zowel particuliere als zakelijke cliënten.

Zij is gespecialiseerd in het Personen- en Familierecht en Scheidingsmediation. Zij is lid van de VFAS (vereniging familierecht advocaten en scheidingsmediation). Verder heeft zij ruime ervaring in Jeugdzorgzaken en in het (jeugd) strafrecht. Maar ook voor Arbeidsrecht en Contractenrecht kunt u bij haar terecht.

Uw juridisch probleem wordt door de advocaat efficiënt en gedreven opgepakt. Zij hecht veel waarde aan laagdrempelig, direct en persoonlijk contact. Daarnaast staat betrokkenheid bij u als cliënt, uw zaak, uw belang en vooral bij het voor u te behalen resultaat, bij ons kantoor voorop. Indien noodzakelijk wordt na overleg met u een externe deskundige ingeschakeld.

Mw. mr. L.F. (Lousan) Withaar-Weijns is geboren en getogen in de noordoostpolder onder Emmeloord. Na haar VWO diploma heeft zij Nederlands Recht gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Tijdens de studie heeft zij reeds praktijkervaring opgedaan in de rechtshulpverlening te Amsterdam. Na haar studie is zij in dienst getreden bij Lenards en Ter Haar advocaten, met kantoorvestigingen op Urk en in Emmeloord. Zij is vanaf maart 1990 als advocaat werkzaam geweest op Urk in het huidige kantoorpand. Vanaf medio 2007 is Lousan als advocaat werkzaam geweest in Lelystad. Als nevenactiviteit is zij lid van een onafhankelijke klachtencommissie met betrekking tot het handelen van de politie. Lousan is getrouwd met Aart Withaar, mede-eigenaar van Batjes wonen te Emmeloord. Zij hebben vier zonen, waarvan de oudste studeert en de andere drie op de middelbare school in Emmeloord zitten. Lousan is altijd sociaal en maatschappelijk actief geweest in diverse besturen, zoals dorpsbelang en schoolcommissies. Zij is dat nog steeds.
Service:
Alleen op afspraak, Arbeidsrecht, Contractenrecht, Familierecht

Service:
Arbeidsrecht, Contractenrecht, Familierecht

Uurtarief (inclusief BTW):
60 - 79 euro

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Strafrecht, tuchtrecht en vreemdelingenbewaring:
Jeugdstrafrecht, Strafrecht algemeen

Personen en Familierecht:
Mediation, Personenrecht